Er Taylor Swifts Eras Tour VIP-suiter bedre enn VIP-pakker? Et sammenbrudd (2023)

Få Taylor Swift Eras Tour billetter er fortsatt en pågående kamp for Swifties. I stedet for å gå ned i pris, går videresalg av billetter bare opp. Mange fans har måttet budsjettere rundt $1000 bare for å se showet fra siste rad. Mens du kanskje har tenkt pådyreste VIP-pakkenvar dyrt før på $899, det begynner å se ut som en stjele i sammenligning. Det er en annen VIP-måte å sikre seg ensiste liten billett til Eras Toursom ikke mange fans vet om, og det er gjennom en VIP-suite. Begge opplevelsene kan være luksuriøse, men avgjør om en Taylor Swift Eras Tour VIP-suite eller en VIP-pakke er bedre, avhenger av noen få faktorer. La oss bryte det ned.

Jeg ble nylig invitert til å delta på The Eras Tour med Philips Sonicare, som kjøpte en av VIP-suitene på MetLife Stadium for Swifts «NYC»-show. Billettene var gave, men ensuite for en konsert på MetLifekan variere fra $40 000 til $70 000 med opptil 30 billetter inkludert. Dette betyr at hver person må bruke rundt $1333 til $2333 per person for en VIP-suiteopplevelse. Det er definitivt mye mer enn den høyeste VIP-pakken, men det er tonnevis av fordeler som følger med en VIP-pakke som faktisk kan gjøre det hele verdt det. Tatt i betraktning billetter på StubHub for neseblod er for øyeblikket priset til $1400 for Swifts show i Chicago og $1300 i Detroit, en VIP-suite er ikke så langt unna. Ta hensyn til ting som utsikten over scenen, komforten og inkluderte fasiliteter, her er VIP-suiter sammenlignet med VIP-billetter.

Seter for VIP-suiter vs. VIP-billetter til Taylor Swifts Eras Tour

$899 VIP Eras Tour billetten er "It's Been A Long Time Coming Package" og kommer med en "uforglemmelig reservert” sete på gulvet nær scenen. Israel Mendoza, som deltok på The Eras Tour i Glendale, AZ, fortalte tidligere til Elite Daily at utsikten fra deres VIP-sete på gulvet noen rader tilbake fra enden av catwalken var bra, men det var problemer med å se skjermene på toppen av scenen samt hva som skjedde på den. "Da Taylor kom til slutten av catwalken, kunne du virkelig se henne godt," delte de, "Men sikten min ble hindret noen ganger fordi jeg hadde mange høye mennesker foran meg."

Fans kommer til å ha på seg noenintrikate antrekk til Eras Tour som kan komme i veien. I tillegg advarte Mendoza om at "folk elsker å sette telefonen høyt opp for å ta opp" når Swift er i nærheten, så det blir bare verre jo lenger bak du er. Hvis du ikke har første rad ved siden av scenen, kan det hende du må unngå noen av disse hindringene. Selv om du er på første rad, kan det hende Swift ikke er i nærheten av deg til enhver tid. Scenen er massiv, og under henne overtre timer langt sett, beveger hun seg ganske mye opp og ned på catwalken. Du kan være på første rad i løpet avfolkloreepoken av showet, når hun er på hovedscenen, men du må ty til å se på skjermene underoverraskende sangsett— som skjer ytterst på catwalken. Det er et gamble, men verdt det for mange Swifties som ønsker å få øyekontakt et kort sekund med favorittartisten sin.

Selvfølgelig, hvis du vil nyte hele showet og være i stand til å se alt visuelt langveis fra - som Swift dykker inn på scenen - kan du foretrekke suitelivet. Vår VIP-suite tillot meg å se alt som skjer på scenen og på catwalken. Mens vi fikk en boks med mer sideutsikt, fikk vi fortsatt sefolklorehouse og «The Man» satt underElskeræra. Så mye som jeg ville elske å kunne legge merke til detaljene på Swift'sSnakk nåkle meg på nært hold, jeg foretrakk å kunne se hele showet og slippe å bekymre meg for at noen var for høye foran meg.

Hverstadions suite har en annen layoutogså. Noen kommer med seter festet. Det er kanskje ikke nok for alle å sitte i, men det er god plass hvis du står og danser gjennom hele showet – noe de fleste Swifties vil gjøre uansett. Andre suiter har en balkong eller uteplass, som kan bli en generell adgangs- eller ståplasssituasjon. Hvis du deler med vennene dine, kan det ende opp med å gi deg mer plass til å ha en episk dansefest under showet.

Like mye som jeg elsket suiten min og utsikten den ga av hele scenen, er det noen ekstra fordeler ved å være på gulvet. Når du for eksempel kommer til setet ditt, kan du gå forbi kjendis VIP-teltet, som har sett gjester som Jack Antonoff, Shawn Mendes, Gigi Hadid, Blake Lively og til og med enhelt forelsket i Matty Healy. Noen Swifties har til og med vært i stand til å bytte vennskapsarmbånd med disse kjendisene, somJennifer Lawrence. Mens jeg var i stand til å bytte ut armbåndene jeg laget mens jeg gikk rundt på stadion før jeg dro til suiten min og med suitekameratene mine, har du en bedre mulighet til å møte nye mennesker på gulvet. Suiten lar deg egentlig ikke mingle med andre fans, men det er kanskje ikke noe for deg hvis du bestiller en VIP-suite med bestiene dine og vil dele natten med dem. Jeg fikk pratet litt med folkene i suiten ved siden av oss, så det er ikke helt umulig å få nye venner.

Du kan argumentere for begge setene hele dagen, men til syvende og sist kommer det ned til muligheten for å ha et en-til-en-øyeblikk med Swift som gir VIP-pakker fordelen. For den enestående muligheten til å være så nær, vil jeg gi dette første poenget til VIP-billettene i stedet for VIP-suitene.

Varer for VIP-suiter vs. VIP-billetter til Taylor Swifts Eras Tour

Eras Tour varerhar blitt nesten like vanskelig å håndtere som billettene selv. Mange fans må stille opp timer eller til og med dager før showet deres for å kjøpe eksklusive varer som den virale Eras Tour blå crewneck. En fordel for å få en VIP-pakke er at du har tidlig adgang til lokalet og tilgang til en "publikumsfri" varestand. Mendoza sa at de bare måtte vente 20 til 30 minutter på varer. Når du bestiller en pakke, får du også tilsendt en boks med eksklusive varer som en lyssnor, plakater og en veske.

Dessverre var det ingen merch stands tilgjengelig på suitenivå. Da jeg kom til MetLife Stadium, hadde salgsbodene inne i lokalet allerede minst en time lang ventetid. Siden jeg hadde fått varer på nettet og fra et tidligere show, gadd jeg ikke vente, men det var en plage bare å komme rundt folkemengdene på stadion med alle køene. Hvis du bestemmer deg for å vente i varelinjene, kaster du også bort dyrebar tid du kan bruke på å nyte den dyre suiten du har betalt for. Siden det var et umulig oppdrag for merch, går dette punktet til VIP-billetter.

Mat for VIP-suiter vs. VIP-billetter til Taylor Swifts Eras Tour

Siden showet er langt, vil du sannsynligvis ønske å ta en matbit eller drink på forhånd. Noen arenaer har til og med sine egne spesialitetscocktailer fra Eras Tour, som en Lavender Haze Lemonade. For alle med en VIP-pakke, må du bestille mat og drikke som du ville gjort på ethvert show frakonsesjonsstanden. Dette betyr nok en lang kø du sannsynligvis må vente i.

Selv om VIP-suiter ikke kommer med varer, kommer de med catering. Dette var en stor fordel. Noen pakker kommer med en cateringkreditt inkludert i prisen, noe som betyr at maten din allerede er betalt for. Da vi først ankom, hadde de forretter som kyllingfingre, mozzarellapinner og myke pretzels - også kjent som min favorittmatbit. Vi hadde også en fullt utstyrt bar hvor vi kunne lage våre egne drinker eller bare ta en boks med cider, brus eller øl. Utover natten kom det mer mat som smørbrød og mac 'n' ost under åpnerne og dessertene under Swifts sett. Hvis du var sulten, var det mat rett der for deg. Du trenger ikke engang å gå glipp av et sekund av showet for å ta det. Det er klart at VIP-suitene vinner denne runden.

Andre fordeler for VIP-suiter vs. VIP-billetter til Taylor Swifts Eras Tour

Siden hele Eras Tour fra åpner til "Karma" går nesten fem timer lang, tilgang til toalett er viktigere enn du skulle tro. Swifties har til og med diskutert hvilken del av settet som erbeste tiden å løpe på dohvis du ikke klarer det. Selv om køene til toalettet ikke er like grusomme som varelinjene, er de fortsatt ganske lange. Avhengig av hvor du sitter, kan det også være en lang reise å komme til toalettet midt i forestillingen.

Det er her VIP-suiter vinner igjen. Suiten vår lå bokstavelig talt rett overfor et toalett, så selv om vi måtte gå under forestillingen, ville det bare ta oss et sekund å komme oss frem og tilbake. Siden det bare var tilgjengelig for de i VIP-suiteetasjen, var det også knapt en linje. Den eneste gangen en linje dannet seg var rett etterPhoebe Bridgers’ settog rett før Swift skulle gå videre. Selv da hadde du bare en eller to personer foran deg.

Noen andre fordeler som følger med VIP-suiter er betalte parkeringsplasser. På SoFi Stadium i Los AngelesVIP-hyttesuiterpå banen kommer med fem VIP-parkeringskort.SoFis parkering utenfor stedetvarierer fra $50 til $70, så det sparer deg ikke bare for $250 til $350, men du vil også kunne parkere nærmere lokalet.

Er VIP Suites Better Than VIP-billetter til Taylor Swifts Eras Tour?

På slutten av dagen, VIP-suiter og VIP-pakker til Eras Tour er ganske sammenlignbare. Det er fordeler og ulemper med hver, men de fleste Swifties vil velge VIP-billetter slik at de kan være så nær scenen som mulig. Ikke sov på disse VIP-suitene. De er kanskje dyrere, men du satser på en luksusopplevelse som virkelig lønner seg.

Philips Sonicare satte opp vår VIP-suite med søt Swift-tema-innredning og hadde1989æra umiddelbare kameraer rundt, slik at vi kunne ta bilder hele natten. Siden vi hadde suiten helt for oss selv, tillot den oss friheten til å streife rundt. Vi kunne lett ta en matbit mellom sangene og riste den av oss uten å plage naboene våre ellerblir kjeftet på av sikkerheten.

Hvis du er i stand til å få en gruppe av ditt eget Swiftie-lag til å bestille en VIP-suite, bare forestill deg alle minnene du kan lage sammen. Det beste av alt er at VIP-suiter fortsatt er tilgjengelige i de fleste byer, i motsetning til VIP-billetter som bare selges videre på nettsteder som StubHub og SeatGeek for mye mer enn pålydende. Hvis du er desperat etter siste øyeblikk av Eras Tour billetter, kan dette faktisk være den beste måten å endelig få dem på.

FAQs

What does Taylor Swift VIP package include? ›

There are five VIP bundles in total, each named after some of Taylor's most memorable song lyrics, are they are more expensive than standard seating or standing tickets. The packages offer tote bags, souvenir concert tickets, lanyards and several other perks.

What is the I remember it all too well VIP package? ›

I Remember It All Too Well Package - £332

This package includes one reserved seat ticket, a special set of four Taylor Swift prints, exclusive Taylor Swift VIP merchandise - a tote bag, pin, sticker and postcard set and souvenir concert ticket - and a VIP tour laminate and matching lanyard.

How do you get a meet and greet with Taylor Swift? ›

If you want to attend a Taylor Swift meet and greet, you'll need to book corresponding tickets. Make sure to give her tour schedule a look to know where the nearest event is. You'd also want to check the date and ensure your schedule is open.

What to expect at Taylor Swift eras tour? ›

The tour recaps all ten of Swift's studio albums, presenting each as an epoch, with its own elaborate sets, costumes, and vibes. (The scope of the show reinforces the hysterical demands on twenty-first-century pop stars: be something new every time you show up, or don't show up at all.)

Do you get to meet Taylor Swift with a VIP package? ›

In order to meet her, you have to be chosen by someone from her team, like her mom, Taylor Nation, or even Swift herself. Since meeting Swift is not part of the package, it's fair to wonder what could be worth hundreds of dollars — which is how much these VIP packages go for.

Why doesn't Taylor Swift do Meet and Greets? ›

She does. Actually she does free meet and greets. If you mean why can't you pay for a meet and greet it's because she doesn't believe in people paying to meet her. She holds free meet and greets on all of her tours at every concert.

How much was Chris Brown VIP package? ›

Chris Brown VIP Lounge Package – $375.00 plus applicable fees CLICK HERE. Exclusive access to the pre-show INDIGOAT VIP Lounge, including: appetizers, 2 drink tickets, photo booth opportunities, music and more! *Locations may vary. See specific date for details.

What does Harry Styles VIP package include? ›

With Harry Styles VIP tickets, you will enjoy the best of the show from prime location premium padded seats. As well as unrivalled views, you will benefit from a selection of luxury perks such as fast tracked entrance, VIP lounge access, inclusive drinks and delicious catering options.

What are the Taylor Swift packages? ›

Here's what we know about the packages:

One "Unforgettable" reserved seated ticket, a special set of four Taylor Swift Prints, exclusive Taylor Swift VIP merchandise which includes a bag, pin, sticker and postcard set and a souvenir concert ticket as well as a VIP tour laminate and matching lanyard.

Is Taylor Swift doing meet and greets at the eras tour? ›

Based on the North American performances, it appears Swift is not conducting meet and greets during The Eras tour. But fans believe there is always the chance they will be noticed and chosen to meet her.

How much does Taylor Swift make per concert? ›

Estimates in the US put Swift's earnings at an average of US$13.6m (A$20.5m) a show, based on an average ticket price of US$215, meaning she would gross more than US$700m from the 52 dates in the North American leg. That is without taking into account the more than 50 concerts she is performing around the world.

How much does it cost to invite Taylor Swift? ›

Booking Taylor Swift for a birthday party will cost you no less than $1million! Taylor Swift rose to fame in 2006 at just 16 years old. Although originally known for her country music, she took a turn into pop and has since never looked back.

Should I wear earplugs to The Eras Tour? ›

Bring Earplugs.

Of course, after paying hundreds of dollars to see Swift, attendees want to make sure they are enjoying the atmosphere to the fullest. Regardless, people going to The Eras Tour should seriously consider wearing earplugs to the concert.

How early should you go to Taylor Swift concert? ›

Bonus tip for parents bringing little ones: Don't try to get there too early. Unless your kids care a lot about the opening acts, I would get to the stadium just 20 or so minutes before Swift takes the stage at 8 p.m. It's going to be a long night, and most people will be in their seats an hour beforehand.

What do I need to know before seeing Taylor Swift eras tour? ›

Taylor Swift Eras Tour Tips
  • Listen to your favorite Taylor eras on the Hoopla app with your library card to prep for the concert! ...
  • Be flexible. ...
  • Be prepared to stand for 5+ hours. ...
  • Bring earplugs! ...
  • Remember to check the stadium requirements for bags, etc.
Jun 28, 2023

What is a Taylor Swift package? ›

Here's what we know about the packages:

One "Unforgettable" reserved seated ticket, a special set of four Taylor Swift Prints, exclusive Taylor Swift VIP merchandise which includes a bag, pin, sticker and postcard set and a souvenir concert ticket as well as a VIP tour laminate and matching lanyard.

Does Taylor Swift have VIP? ›

VIP Tickets For Taylor Swift's Eras Tour. The $899 VIP Eras Tour ticket is the “It's Been A Long Time Coming Package” and comes with an “unforgettable reserved” seat on the floor near the stage.

What are VIP tickets at SoFi Stadium? ›

All VIP and Club sections at SoFi Stadium have extra padded seats with armrests and cupholders. The VIP Club Lounge is accessed right behind the seats. Here fans can grab food at the all-inclusive buffet or drinks at the bar.

How much is Taylor Swift worth? ›

Swift's net worth was $570 million in 2022, according to Forbes.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated: 20/01/2024

Views: 5365

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.